Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, December 3, 2014

Hari Run & Shop

Hari ni Hari RUN & Shop untuk aku

tau x kenape??? sebab tetibe bakal pengantin a.k.a. bekas kwn keje : Farah mintak tuka nak outfit pengapit sume putih

sebenarnye aku memang x suke gile putih

sebab time sekolah kulit gelap : 
1)memang la x aktif sukan tapi turun pdg gak (coz cegu2 mintak cukupkan korum netbal jadi pemain simpanan HAHA!!), 
2)camping (suke gile camping dulu sebab ade minat abg senior tuuttt-i think die pon da ade awek n aku pon da tunang hehe),
 3)pegi skola rempit ngan beskal ngan member2 laki (sebab member pompuan xde pulak yang satu jalan rumah ngan aku-sbb tu la ganaih), 
4)pemalas nak pakai ape pon jenis produk kecantikan mak bagi suruh pakai (sebab dulu kasar a.k.a boyish kononnye)
5)duk utare (yg memang panas, n family aku memang secare genetiknye lau kene matahari senang gelap N SUNBURN...damnnn..hehe)

anyway xpena salahkan mak ayah sebab sng gelap..bia la.hehe

bebalik kepade topik atas tadi, lepas balik keje, drive ke Nilai n sadly sume kedai xde jual dah dress kaler putih selain warne lain

lau ikut pemalas aku, nak jek aku beli dress warne mint blue, tapi mngenangkan hancur la gamba kawen cik fara , mule la wat shopping mall-trekking ni

sanggup tu dgn x dinner terus masuk sesatu kedai..

TAK ADE!! yang aku nampak cume baju kurta org laki nak g masjid - - n jubah haji

sadiss betul

aku xnak beli blouse sebab nnti kene carik skirt putih pulak ,,malas ah

n  selepas 2 hours ....las stop ialah kedai fevret aku kat Nilai Square

Oh..Allah sayangkan aku lagi

dapat jubah lycra putih plain n longgar n xfit

d reason aku xnak pakai cardigan putih chiffon kene pakai inner dalam n of course nampak body.. xmaw ah..da la nanti melekat dalam album kawen die..

nanti sampai tuwe melekat gmba seksi..xmau2

anyway rase cm aku ade turun berat siket

tapi malas la nak timbang


jage je badan..

takut lau timbang frust..

tunang pulak tido awal..cisss penat g renew visa la tu - -


No comments:

Post a Comment