Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Sunday, July 20, 2014

Bulan Ramadhan : at hometown

Hye. Salam
Bulan Ramadhan tinggal beberape belas hari lagi
Bulan ni antare bulan paling kurang makan
sahur : nasi sesenduk pun x habis coz yg lalu cume la sayo masak air n nescafe n air kosong.
buke : nasi memang x hadap coz penuh air :D n lauk
puase x dapat makan banyak coz ruang perut x cukup
aku n mak selalu x paham cemane org lain boleh muat makan banyak2
x kesah la
maybe diorang ade extra tank kot


tapi berat normal lau kat rumah ni mesti 65
hurm lau ikut BMI ak ngah overweight ni
BMI : smpai 55 kg je
urghh
nk turun lagi 5 kg tu kene work out sesungguh tu
coz lepas da turun 20 kilo dulu
nk turun 5 kilo tu lau x work out slaen kene diet memang no hope
makkkkkkk
diet tu x kesah sebab ak memang x brape nak mlantak slain air
air tu penting especially coffe, nes n air kosong
perghh air kosong tu kan x leh tinggal doe

tapi..

aku syukur gak aku da turun 20 kilo tu
skrg bile berat aku 65 pon org kate aku gemok
kalau aku tak turun 20 kilo dulu?
uih..
ak memang amek berat sal body weight cz first impression nak mintak keje tu memang penampilan , care cakap, n d way ko bawak diri time interview

stay calm beby
lepas pose  ni
watch me out
work out work out work out