Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, April 23, 2014

~~Bila rasa terpaksa

Hye~
lewat mlm ni aku maseh x boleh tido even balik keje lewat.. cz ot
blurgh

Pernah x korang rase terpakse?
Mesti pernah kan?
Cth : Cikgu suruh siapkan keje mah, kite xnak buat, tapi terpakse buat cz takut kene rotan piaapp haip ahaa kn

*kantoi malas wt homework time skola dulu*
haha :D

itu la yg aku rase sekarang ni
terpakse ..
hati rase x enjoy tapi ape boleh buat bro.
hati kene kuat. tu je r,
ikut hati memang tak la kan nak buat.
tapi lau ikut kewarasan akal fikiran yang masih ade baki dalam otak aku ni,
aku kene buat
tu je

xde mase utk diri, buzu all d time.
hilang dah Hazirah yg happy go lucky
welcome hazirah d bloody moody
...aku ni punye a bising, suke gelak, tapi tangan aku stil boleh wat keje
tapi dgn atmosphere skrg ni..nak senyum tu kadang2 je..pergh gile x enjoy tp ap blh buat

aku xde piliha..aku perlu offer yang lebih baik dari keadaan sekrang ni..
gile stres lepas graduate..diri aku ni cube chil, cube relax..cube get fit dgn keadaan baru ni
tapi trust me..harom je rasenye.

No comments:

Post a Comment