Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Saturday, February 15, 2014

:) Carie Diaries Purse

Hye.
Aku suke tengok cerite "Carrie Diaries"

Dalam season pertame, Carrie nk pergi praktikal n nak bawak beg peninggalan mak die g office tapi adek die marah n dah kotorkan beg tu ngan nail polish

aku nak buat beg aku mcm tu.. coz aku ade handbag hitam n so boring xde ape2 motif atas die kcuali silver studded on d holder.
bside beg warne hitam if  dah 2 or 3 years n material from PU ..of course die akan buruk , timbul warne putih n sum of em akan menggelupas..
beg yg ni thanks Allah die x menggelupas jz timbul sikit white dots.

mcm bes je nak touch up ala2 carrie diaries' purse ni~~excited2

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XKizjO7eLmM

link tutorial nak buat purse ni