Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Friday, September 6, 2013

Diary : Hari esok yg terasa lambat :)

Hye :)
*jgn lupe join segmen ak k :)

hari esok hari bersejarah raje sehari pak pak pung penolong ketua kelas time ak f6 dulu~~~
MAZLINDA FAHMI TAN a.k.a. OUR "MAK"
Omagosh siyesly x caye die da nak kwen
:)
alhamdulillah
yg penting esok nk jmpe ngn "die" gak
yeyyyyyy

Thursday, September 5, 2013

Jom Join Segmen Xiera Xarie?

Hye :)
Hari ni, ak nak buat segmen untuk blog kesayangan for d firsst time :)
D purpose is : tambahkan kerabat blogger, follow blog ak n ak follo korang balek :)





CARA-CARANYA IALAH :
1) Buat entry dengan tajuk kat atas tu, copy paste gambar atas ni kat dalam entry tu.
2)Add friend facebook   https://www.facebook.com/xieraxarie.popkala
3) Comment entry blog ni dengan link entry blog korang tentang segmen ni dan follow blog ak tauuu :)

Saguhati untuk 5 orang blogger : di taje dengan murah hati oleh Xieraxarie Popkala
eh lupe~~tarikh tutup 7/9/2013 dan akan dipinda if ade perbahan hehehe :)
MEH LA JOIN~~~~~

Tuesday, September 3, 2013

the issue of "Minyak Ron95 naik 20 sen"

Hye :)
Hurm dari semalam mmg hangat gila la topik ni habaq hang
penuh la wall fb ngan cacian makian
tapi ade gak sokongan
ak x sokong n x maki sape pun
malas.
nanti lau cakap the thing is aku saket hati cozz aku ni x ghoje lagi. duit minyak pon mak huloq kekeke

anyway
trase ak sebenornye minyak naik ni
semalam aku malas gile nak g isi minyak
tapi mak ye ye je suh g isi
dengan longlais nye ak pon sarung a tudung
mak isi lancer die
ak isi kancil aku

naseb baik takyah queue
satu kete je ak kene tunggu
lau tak mesti aku dah bebel sorg2 lam kete :D
takpa la
mak payung 20 hengget lagi coz ak mule2 nak isi seploh je
so. tah
xde prasaan

aku da la xde moto
kete ni minyak besar gak wo dari moto
...huhu
sabo je la
harap2 ade emas permate intan berlian perak jatuh dr langit keke :D