Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Monday, August 19, 2013

Hari Raya Spesel Edition Post~

Hye~
raye da duwe minggu
yes dah duwe minggu

tapi baru hari ni ade kesempatan nak tulis entry
5 hari beraya di Batu Pahat : no wifi n 3g cz kampung nenek agak hulu
xpa la nenek.
di kesempatan xde wifi tu, aku rase iklan hari raya maxis wifi tu memang kene dengan batang hidung sendiri :D muwehehe

anyway.. raye di kampung n xde line internet buat aku rajin extra vaganza
tolong msak, basuh cawan mawan pinggan minggan
biaselah
johor kan ade baraan a.k.a raye ramai2
ade 4 group kot weh
1. lelaki mude
2.lelaki tuwe
3.pompuan mude
4.pompuan tuwe

zzz patah pinggang le mencuci
belum cmpur sanak saudare sahabat handai siapakah yg datang umah nenek aku yg permai kat batu pahat ni
sebab ape aku kureng kenal org d cni?
sebabnye : muke saye adalah muke sekali setahun balik kampung :D

ok..setiap malam pertame, ak n sepupu akn meronde tgk org men mercun, meriam kabad n lelampu raye
kat jalan tu, fevret aku ialah saje2 je babai mamat hensem cz dorg x kenal aku pun~ hahakss
...bgitulah anak kota yg jarang pulang ke kampung
gile sekejap* hehe

tahun ni selain disebab kn line tnet ak rajin tetibe wt keje kt uma nenek,
ak kene mintak izin nak prgi terengganu ngan KREAS: kelab yang dijoin oleh pakwe ak.
zzz..mule2 ak malas..tapi..org nak support halal je lah
so pasang mcm2 strategi spaye mak xbanyak bunyik n ayah pun tersnyum simpul
:D
KREAS : Kelab Remaja Anak Soleh
..5 hari di terengganu tu bes. tapi.. van persiaran yg kitorang sewe tu buat kitorang upside down
pape pun ahli2 KREAS a.k.a sahabat2 dunie akhirat pakwe ak ni, happening
diorang x exposed yg diorang tu lulusan agame : morocco, darul quran, maahad n bla bla bla



ade jarak ok, x rapat.. tgkp gmbr dr ats tu

kat terengganu, pakwe aku ni.. die..zzz...bayangkan yg pergi tu juz 5 prempuan n 8 lelaki
dorang makan banyak kali kot
5times a day n sume makanan berat.. memang gain weight la kan..
sabar je la...
ok tu je la hari ni :D

ok selain tu, come and shopping with us at : https://www.facebook.com/xieraxarie.popkala
kitorang dah beroperasi balekkkkk

No comments:

Post a Comment