Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, August 1, 2013

Diari : Pejabat Pos Day

Hye
Lepas regret wit long queue in PO Jusco S2
ape yg aku buat ialah trus drive g PO Labu.
zzzz...
sangat lah seronok n osem gile
bile aku dtg, xde org
juz ade encik kaunter
no queue, no numbers slip,
withdraw sum money too..
few minutes lepas aku beli pos laju package tu, dtg la beberape org pkcik
bayar bil semase, bank in asb bla bla bla

seronok la dtg PO Labu ni.
xramai.
tp kadang2 post parcel die xde stock coz PO Labu ni swasta
aku harap die x buat perangai lambat hantar
coz aku dah beli pos laju ni
n customer pun juz kat selangor n harap die dapat esokk
plis3
jangan buat perangai k pakcik2 n abang2 pos
Mekaseyyyy~~~~

2 comments:

  1. kalau pergi lambat mesti penuh..

    ReplyDelete
  2. yepp betull~~lagi2 nak dekat raye n orang keje baru dapat gaji,, umm penuh orang nak baya bil

    ReplyDelete