Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, July 24, 2013

Diary : lil crazey

Hye :)
sekarang aku seorang penganggur a.k.a baru je tamat last semester of my 4 years degree
..majlis konvo ak lmbt agi doh.. bulan 11
gile lmbat..

lepas dah lepak rumah 2 minggu
gile bosan.
tercari2 kerje
apply sane n apply sini
ak harap dapat yg gvrmnt coz..tah ak ske
hehe
ak slalu brharap aku dapat jadi guru.. tp cam x berkesampaian je..

xpelah..
da apply guru ganti
but so far no call
so ak try mohon yg lain n lain n lain
x rele siket la tp dr xde ye dok
so yg penting kne usehe
lepas raye baru nak apply kje kat kedai mane2
mak aku suruh la aku keje kedai mane2
tapi aku fiker lau ak keje b4 raye ni, boleh, tapi aku x bole lah ikut die balek kampung nenek kat jb
tu je la
nanti tak ke meraung aku sorang2 kat kedai2 tu dgr lagu raye
jage kedai ditemani mat2 bangla n pakistan tak dapat balik raye
hahahah :D
yela bandar Nilai kan ramai mat2 bangla, vietnam, african n paskitanian
korang boleh pick one sebab diorang ni hensem2 tauuuuu
haha jangan lah

anyway ari ni sedar x sedar dah half month puase ramadhan
dah nak raye ni
selamat berpuasa lagi setengah bulan
bulan ramadhan bulan berjuang
bulan syawal marilah kita raikan kemenangan

:)

No comments:

Post a Comment