Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, July 31, 2013

Diari : terkejar2

Hye :)
hari ni terkejar2
pagi2 lagi da kemas rumah
then siap2 before pukul 9.30
hari ni "hari membaiki kerete"
....sungguh x minat masuk bengkel tapi what to say :D
even x minat kene la belaja. kang tersadai tepi jalan tiada siapa mahu kesian :D
tukar timing belt, check mounting mountain wtv sebutan die..tktau tu, tukar fan belt..
bile tengok kesan calar sebab lori merah besar gedabak himpit aku sabtu ritu,
hati rse terhiris gile kot
smpai hati lori T__T .. trauma bile tgk lori
aku ingat lagi, aku g senawang coz nak join ex schoolmate iftar sesame
then odw kat persimpangan tesco senawang n bla bla
lori tu himpit tanpe rse belas kasihan
*geramnye* *gigilnye*


wtv. perasan sendiri perasan. lalalala
wat to say. perasaan itu lumrah
*xde kaitan. tett*


n tetibe tak tersangke dapat 1st customer for my online shop

https://www.facebook.com/xieraxarie.popkala

rase nak terlompat2
die pm then trus transfer :)
nasib baik tergerak hati bawak ipad mak arini
so, tengah2 baiki kerete tu, inbox2 ngan 1st customer
check2
tapi..habes repair kerete pun dah pukul 2.30



balek umah kejap, amek barang then terus headed to PO jusco
...esok xnak pergi situ.. esok nak pergi kat giant nilai or semarak.
regret so regret pergi situ coz service die lambat...
coz kakitangan pun 2 orang?
@@

anyway if korang ade mase, plis tengok page ni https://www.facebook.com/xieraxarie.popkala
n bole la mesej or whatsapp 0172684225 , xpun komen je bawah gmbar tu~ i will reply as soon as i can darlink :)

sum products of us :













No comments:

Post a Comment