Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Monday, July 15, 2013

Diari : Aku dan blog

Hye :)
Aku lupe bile aku start minat tules blog ni
naseb baik profil blog ade : Mei 2010
dah almost 3 years and 2 month
waa lame siotttt~
ye hakikatnye aku memang suke menules.
dari time ceconet dulu

mulut riuh tangan tetap jalan
aku bukan seorang karyawan. hanya blogger suka-suka
juga x harap ade profit wateva sebab ini apa yang aku cinta
seingat aku.
aku suka lukis gambar n tulis apa yang aku rasa or ape yang aku nak express
even dalam cinta pada si dia or tunjuk rase kasih pada keluarga


setiap kali hari lahir orang2 yang aku sayang
mesti macam tu
ade lukisan n tulisan

adek aku, aku x buat. sebab die suke makan dari bace kad :D
so kek pun ade gambar n tulisan kan?
die makan means jadi darah daging die kan?
biar hadam rase kaseh sayang aku kat adek dalam darah dageng die
biar rase kaseh aku sebagai kakak selalu adek rase meski kite xselalu ade mase gile same2 :D


dulu aku suka coret apa dirasa disini
tapi blog ni paparan umum. semua orang boleh baca
apa yang kurasa ingin dikongsi aku timbang tara kesesuaiannya
eish poyo :D

tapi rasa gembira bila kita boleh tulis apa kita suka
apa kita buat apa kita masak apa perubahan diri kita
apa dan apa dan apa-apa sahaja

biar tak selalu taip ayat demi ayat
janji bila idea datang
ada laptop or smartphone
blog tetap berjalan :)

sebenarnye aku tulis sume ni untuk meraikan blated befday blog aku ni. : may 2013. aku ngah berperang ngan report internship and thesis. x belek sgt. hu

No comments:

Post a Comment