Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, May 15, 2013

Diari : Woman thang

lately
semester ni
ak makan banyak
bantai western, fast food
omaigucci~~
lemak-lemak diternak dengan sempurne oleh aku
gembire yerr bile hadap burger Mekdi yg maha aum aum sedapnye
crunch crunch korean kfc..krup2 yeee
offer spesel dr burger king
oldtown nyer hazelnut coffee yg maha osem okeyzz
tu belum lagi fish n chips manhattan fish market yg of coz la deep fried punye ikan dori n kentang die kn.
sushi2 yang veryy sedap kat sushi king
lasagna dominoes
spaghetti bolognese meatball version kat pizzahut

abang burn burgersssss n meatbalssssss

carrot cake cheese cake n bla bla cake from secret recipe
omaigucci omaigucci
perut ku da terjerit2 sebab kene sekse proses sume tu :D
 perfect kan untuk meng-obese-kan aku?
arghhh~

haizz

abc, cendawan goreng, cendol, roti canai telur cheese, nasi lemak, nasi kukus, nasi ayam n etc etc
every single of that i take, i juz take n never think its too much intake ~~
ya ya ya i noe i noe.. its my fault .. what to do rite..
memang sesalan betul

namun begitu, donat x termasuk dalam senarai sesalan tau
tu je fevret aku yg memang aku xkan pantang ~~hohoho

memang banyak.
so gulz,
sile ambil iktibar
dis is not makan for life needs tapi mentekadarah
:D x sehat tau x

No comments:

Post a Comment