Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Monday, April 15, 2013

Diari : mOk mok tersayang~~

Hye. Semalam aku rush dari rumah sewe ke rumah umi walid
rindu kucing punye pasal ~~~~~

haa... dah faham kan kenape aku rindu miaow yg gedik ni?
name die nyuk~cam korea kan~hihik
siyesly die x kan datang lau ko panggil die miaow ke puss puss ke.
dunno y.
die. even gemok macam ni, mulut die senyap gile
sepatah haram pun tak bunyi.
bile die lapa, tetibe datang dekat den, naik atas ribe, then jilat muke macam jilat mak kucing
-__- dpt la aku pakai masker muke air liur kucing
yang penting, die sangat sopan.
takde naik meje makan,
xde nakal. ok x. die suke berlari n melompat-lompat dalam rumah :D
tapi. suare die. mute. memang xde bunyi.
kalau carik. kene panggil banyak kali n tetibe die muncul.
oh nyuk~suda rindu even baru je b4 g tempat praktikal tadi tium2 die~~
T__T i want to go home
nak hug3 Nyuk yang omei sangat ni~ waaa~~~


No comments:

Post a Comment