Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, January 24, 2013

diary : isu-isu hidup awal tahun 2013

a lil tuff thou
as im an internship stdnt for dis semester
banyak isu nak difikirkan, diperbincangkan

isu internship : rumah sewa, duit, kawan2 se-intern, persekitaran tempat intern, facilities, bla bla

isu thesis : penyelia, how we can finish this thang up? xde lam silibus course yg exactly aja nak wat mende ni


isu famili : nothing setakat ni. ok hepi. got new kitten : Nyuk

Photo: Bulatnye mate ank mamy ny. Pewot unchett~
Nyuk yang manje cangat2
isu engagement : yang ni paleng parah. y so hard eh nak urus bende ni. mule2 nak tolak tepi dulu, tapi    boyfie da start tnye. mentaliti ak da sedia, tapi dari segi ekonomi ak, belum lg. n aku x puas lagi berkepit ngan parents, ak duk hostel sejak form 4 kott......nak berkepit cemane


isu tu isu ni : yg ni ak malas nk berat2 kan. tolak tepi. remeh n stupid je lau piker.

dulu time zaman2 skola rendah n menegah dlu, x saba nak jadi dewase.
kikiki. berangan je ak ni
siap belajar rajin2 nak dapat keputusan cemerlang
semate2 nak hidup kaye n senang
:D dari kecik lagi aku materialistik? OMG hehe

bile da dewase ni,
macam2 isu
beri aku macam2 pengalaman
:)


No comments:

Post a Comment