Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Friday, December 7, 2012

life : we r growing adult

:D morning.
pagi ni trase nak membebel jap b4 stat wat assigments yang menimbun haizz
aku bukanlah perfect, n got so much lack in my life.
being a "Hazirah", aku rase theres nt much for me to proud of,
since im-so-ordinary-gal, if u know me by chance :S
i did so much things to groom maself
from utube, tnet, aku belajar sendiri n dari sekeliling
a part of perubahan diri aku, i learn that thang by asking pipel
d mos frequently question is : "am i look fat" n "ape perlu aku buat supaye xnak gemok"
hahaha~yaya i got that quest is "whatta quest"
tapi dari dlu smpai sekarang, aku sgt concern tentang how do i look in public
tapi xpernah tanye la, aku ok ke x ke whatsoever.
soklan tu ak xske
kadang2 lau kua g bandar pon,
aku prefer pkai tshirt, track n selipar bijik tu (selipar toilet :D)
saje, nak tgk ape impression yg tuan kedai buat kalau aku pkai gitu n shopping :D
aku trase mate die terbelalak.
kakakaka :D **ok gile**
d mos thing i really lv to do is cakap ngan kucing.
n mami n dedi pon dah tahu
dorang sangat2 jage kucing2 aku kat umah n sent pics of em frequently.
hidup aku sekarang ni agak indah, :)


No comments:

Post a Comment