Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, December 12, 2012

diari : 121212

genap 121212
da 3 tahun rupenye ak kapel ngan mr rite
**sesenyum** **ok gedik**

tadi aku ade kelas 'institut pengajian tinggi'
d best thing is, kelas subjek ni da tamat untuk sem ni hari ni
so minggu depan hari ahad rabu free marie la u olls~~takde klas~~
selasa pon suda heaven
tinggal isnin kames punye kelas je tau~
lau da xde lagi heaven~~
boleh sesuke hati merrie go round g kua~~
ok .xboleh suka.
got to do a thesis proposal~ xpe
yenadey aku maseh mahu gembire sebab tak payah tules report barang sebulan dua.
tangan suda lenguh otak jangan tepu
wahai otak, aku maseh ade 3 paper exam n thesis nak buat ni~~nanti lepas 18 Januari aku belanje tido sepuas hati ye! :D
1 februari akan start intern~sesape bloggers kat ikbn tettt~ boleh la start mintak sign i olls key?
**perasan je** takdalah ini hanya gurauan mak limah semata2~ :D
salah silap harap diampun oleh semua kawan2.
tapi bagi seorang insan tu, harap2 die pon maafkan aku.
aku rase aku dah banyak mintak maaf kat die even salah kecik,
tapi manusie yang seorang ni memang ego.
salah sendiri banyak tp sekelumit maaf n rase bersalah pon xde.
kawan aku yang agak gangster n gila-gila tu pon, lau dia rsa dia salah, dia memang mintak maaf kt org.
entahlah. biarlah. let us take d positive n let go d negative :)

pasal tarekh 121212 ni, aku xde pape feeling.
ape? yg aku tau aku ade 4 hari lagi nak hantar fail2 report tau..6 bijik semuwenye u olls~
 banyak ni~~
ade sesape nak jadik setiausaha aku x??
gaji 1000 sen :) ikhlas tu~~

tadi aku g makan kat LEGO
bukan Legoland tu ok~
sape dak uum mesti tau punya
ni antare cafe lam U
huhu
aku beli makanan then aku letak dlu
then aku g beli air kat tempat biase beli
pakcik air tu pon da kenal aku agaknye
sebab...aku biase sgt beli air kt situ
n pilihan aku adalah minuman berkafein..
kat situ memang gerai org jantan, sebab abam2 yang bancuh air tu memang jantan belake
tp ak lagi prefer ckp ngan pakcik tu sebab dah biase~
pakcik tu senyum lebor kat semuwe pelanggan tau, sejuk ati nak p bayaq ayaq~hwa3 :D

No comments:

Post a Comment