Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Friday, November 16, 2012

review : lipstick elianto~

 elianto hydro code 02.  rm 21 sumting.. x ingat
couple years , aku x pakai pun lipstick sebab warne bibir aku gelap
so banyak lipstick x seswai ngan aku
n aku x pandai cari kaler sesuai
thanx to mek ma : aka bFF pilih warne merah Mak Jemah ni kan
ha..baguslah :D
sebelum tu aku da beli lipstic maybelline


Maybelline code 625 rm 29.90 sumting


mcm ni la lebih kurang

:) kalau boleh jangan pakai lipstic AVON
sebab byk kawan n mami aku sndiri pakai bibir menggelupas
if jadi mcm tu bukan kandungan bahan kimia tinggi ke?
so dont u ever try kalau xnak rase perit biber...
aku dah rase..
saket~~uwaaa
kaler lipstic avon cntik tp sayangnye bibir aku menggelupas.. huhh

5 comments:

  1. beli lah, maybe its maybellin... wakakakak

    ReplyDelete
  2. Betul tu dik akak pun tk blh guna lipstic avon.

    ReplyDelete
  3. @rniz emran , tu lah.. bibir menggelupas perit,, lau menggelupas x rase perit xpe :)

    ReplyDelete
  4. singgah n follow. hope u follow back. Nice blog

    ReplyDelete