Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, October 25, 2012

fashion : what i like to wear

sem ni sem las live dalam U
sem depan ..duk lua berikutan da internship!
yeah!
sem ni maha sibuk
n pilihan baju adalah yg x payah gosok~~~~
material : tshirt , sweater of cozzz
wool
macam tu ><
bukan hape.. lau dah hari2
masuk kul 8 balek kul 5 berpeluh nak pakai baju kurung chiffon
kelas jauh ye adek2
nak menapak + berlari ke kelas mesti dengan kasut flat dan baju tahap batman~
sem ni ak longgar kan sket dress yg aku beli berikutan afraid la.. ikut bentuk badan sgt
mate lelaki ~awas!
hehehe
jangan mengundang dosa n bahaya pade diri kite!!!
bergaye tapi maseh lagi base on syariah ok!!
kite maseh lagi hamba pada Tuhan yang Maha Kuasa~
oleh kerane sem ni stock duduk kat ofis, so x takut la kne bahan n saman oleh Unit Keselamatan UUM yang tercinte :)
they oll kne paham. skarang trend kot pkai baju gini.. they oll je pkai seragam tetengah hari panas tegak memancar matahari
sian DEPA kan?
kikiki.nasib la dah tuntutan kerja arah they oll pakai mcm tu
sabar ye pakcik, abang n akak UK~bukan united kingdom ye adek2 : UK stands for Unit Keselamatan!
hihi :D

3 comments:

  1. hya blogger
    kunjungan malam raya haji
    selamat hari raya haji yer
    --------------------------
    hahahaha pakai biar sopan.sejuk mata pandang

    ReplyDelete
  2. kura : yepppp
    edy fee : mak ayah senang hati

    ReplyDelete