Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Monday, October 29, 2012

fesyen : ~various colour of ......

mase aku gerak balek n9 aritu,
dalam bas baru aku perasan,
ak dressing colourful 
laptop bag warne hijau bunge ros yg tgh2 tu cap hayam


handbag aku : orang red leopard printed bag also cap hayam :D

baju : black waka2~~

warne-warni malaysia~~~~

HEPY MONDAY BLUES U OLLS~~~ :D UNTUK ORANG BEKERJE~~~~

Thursday, October 25, 2012

fashion : what i like to wear

sem ni sem las live dalam U
sem depan ..duk lua berikutan da internship!
yeah!
sem ni maha sibuk
n pilihan baju adalah yg x payah gosok~~~~
material : tshirt , sweater of cozzz
wool
macam tu ><
bukan hape.. lau dah hari2
masuk kul 8 balek kul 5 berpeluh nak pakai baju kurung chiffon
kelas jauh ye adek2
nak menapak + berlari ke kelas mesti dengan kasut flat dan baju tahap batman~
sem ni ak longgar kan sket dress yg aku beli berikutan afraid la.. ikut bentuk badan sgt
mate lelaki ~awas!
hehehe
jangan mengundang dosa n bahaya pade diri kite!!!
bergaye tapi maseh lagi base on syariah ok!!
kite maseh lagi hamba pada Tuhan yang Maha Kuasa~
oleh kerane sem ni stock duduk kat ofis, so x takut la kne bahan n saman oleh Unit Keselamatan UUM yang tercinte :)
they oll kne paham. skarang trend kot pkai baju gini.. they oll je pkai seragam tetengah hari panas tegak memancar matahari
sian DEPA kan?
kikiki.nasib la dah tuntutan kerja arah they oll pakai mcm tu
sabar ye pakcik, abang n akak UK~bukan united kingdom ye adek2 : UK stands for Unit Keselamatan!
hihi :D

Friday, October 19, 2012

fashion : ~ape?

yep..baju yang aku beli mase awal sem 6 (sekarang ak sem 7)
da gedoboh gile~
ni sebab aku los weight nyer pasal..
n most of blouse n dress da jadik cam preggy woman nyer baju
haih..~seb bek la korean fashion memang stock2 baju gedoboh~
~so xde laak kelihatan seperti reggae~kiki
:D
kononnye korean fashion..
padahal baju da oversized~haiz..
leh derme kat bf trsayang~~kikiki