Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, August 15, 2012

merepek : kad raye kad laye ..raye kaddd

antara byk2 sahabat aku.
aku adalah org termalas nak anta kad
n aku xsuke tulis kad banyak2 n tulis cincai macam doctr tulis snarai ubat
sebab aku rase lau nak bagi ucapan kat orang tu kne bagi elok2
so..
lau da banyak sangat kad aku kne tules
ofcoz la timbul satu perasaan kemalasan yang tidak wajar
n kesannye : tulisan doctor yang cincai itu lebih cantik dari handwriting aku :D

hew2~
so untuk membuat ucapan hali laye setiap tahun
or ape2 saje occasion yang ak ade mase lebeh 
aku akn wat my wish card dengan microsoft powerpoint
xsusa pon
then edit kat online photo editor
taraaa~~~~
hehe
n d thing is ak malas nak gune e-card
sebab ak reti wat sndiri
n keikhlasan terpancar d situ
sebab dengan titik peluh aku wat.lukess.xla tliti sgt pon
sebab seni itu lau cacat ke  bengkang bengkok ke adalah indah sayang~
hahahaha :D tipu sgt la brpeloh
aku lukes sendiri ma
otak aku ni penuh idea bende2 gini
imagination aku tinggi
dats why la aku boleh melukis : itu ayah aku yg kate
ayah aku kate lau aku ade masalah aku selesai ikut kepale otak aku jew
ayah aku pelik ; apsal kretip sangat otak anak den ni~
ahahahaii~~tralala

n bercakap pasal kretip ni
tetibe aku da jadi gegurls tau
sebelum ni mane aku reti jejahit ni
tetibe sebab terobses ngan manek 3D watever ni
aku belajar mnjahit manik
seronok gak la even mate brbirat sebab baru 1st time menjahit selain daripade menjahit suar or baju yg trkoyak

ok lah..jap lagi membebel lagi~chow sinci~~~~

3 comments: