Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, August 2, 2012

merepek : hepi lompat2!

26 aribulan aritu tarekh kuar keputusan final exam sem 6 ak
ade di antare korg kne g pjabat kn nak amek result..tu lg berdebar
tp lau UUM trcenta la sangat ni, kitorang kene bukak portal nak tengok result n watever sume kne bukak portal UUM
1st trial bukak boleh tp xleh access nak tgk result
kul 6 no data terus..
oleh krane kene masak
n berdebar2
aku abaikan nak bukak portal
dah frust tekan banyak kali x dapat2
waktu sahur pon xleh bukak lagi
tp alhamdulillah in d next day aku bole tgk dah
cam magik je sebab tetibe portal nyer server cepat gilew
ok, xde r gile.hukk~ :D
n thanks to Allah
n berkat usehe tunggang terbalik sem ni
i get what i really want
n so do semue dak course aku
PMK ak cantek sebab akhernye lecturer yang ske bagi C tu bg A sem ni

ko bayangkan die bagi C kat kitorang sejak sem duwe, ape2 subjek yg die aja
yg herannye dak pandai lam kelas aku pon dapat C
C tu mcm x dtg kelas langsung, x wat assgmnt langsung tau..
sebab tu la kitorang kecik ati..
dah la tu bile C untuk satu subjek, pointer full kite down sebab C.
lau B mungkin ak bole senyum kambeng bek bek bek lagi.huu T.T
kelas die la yg kitorang elak sangat dr ponteng.
huhhh
selepas satu kelas rayu die bg A
thanx to God, die lembut hati

huuuu

2 comments:

  1. syukur atas apa yang kita terima dari yang maha esa..alhamdulillah..

    salam ramadhan.

    ReplyDelete