Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, July 19, 2012

retissss : the pussycat dolls


ak minat sgt kumpulan the pussycat dolls
selaen lagu2 yg diorang nyanyi,
ak ske diorang nyanyi balek lagu perhaps3 yang penyanyii asal lagu tu : Doris Day
Doris Day

anyway suare Doris Day pon sedap tp muzik die a lil bit classy tapi maseh sedap kat tlinge
mmm..
versi pussycat dolls dalam perhaps perhaps perhaps lebih catchy~

n video sway sing back by the pussycat dolls pon besss
anyway sway by dean martin pon ok :)


tapi sayang dorang dah berpecah
bawak haluan
nicole pon kuarkan single sndiri,,hurm
dalam mane2 video pon aku tengok nicole scherzinger je yg ditonjolkan

nicole S

ahli The Pussycat Dolls yg lain cam tambahan je
huhu
kan dorang 1 kumpulan
nape scherzinger je yang ditonolkan
nampak macam so unfair.
tp xpe
juz enjoy their song okies!

No comments:

Post a Comment