Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, July 4, 2012

merepek : edisi kembali ke jalan asal

kakaka~~~ :D
tajuk aku kemain gempak kan
ehem..setelah 2 minggu bermaharaja lela kat umah agam,
aku mendapati perut selalu suka-hati-tali-kecapi
sebab dapat makan yang sesedap kt umah @@
mase kat hostel makan x tentu arah
sebenarnye tekak aku ni susah ubah selere makan lau kt hostel
sebab nye kitorang xleh bawak periuk yang konon haromm
(sebenarnye beliau beliau n beliau menjimatkan penggunaan ape letrekk)
zzZZzz


so hari2 ape yang aku makan kat hostel same jeeeeeee sem 5 ni
~xubah langsung

pagi : nescafe ngan biskut kering

kul seploh pagi : air limau suam xdak gula

tengah hari : laksa all d time, lau makan nasik? nasik sesenduk, ikan n sayo n tempe

petang : tomyam bihun or tomyam nasi,, kadang2 aku malas,,aku telan air kopi o je

malam : telan air suke-ati-aku : air teh ijau xdak gula



ni brlarutan hari2 dalam sem ni...
dulu time masuk UUM eksaited gila nak makan sebab makanan murah gila
bayangkan nasik campur yang besa kat seremban harga at least rm 5 ke atas
kat uum 3 hengget u ollsss..
chicken chop 5 hengget, fries banyak gila x hengat 2 hengget
burger2 lagi
mane nk dapat kat seremban ni western food yg ak minat gila murah?
aku ingat lagi aku makan banyak gila
toksah cakap laaa

naik sem 5..
tabiat buruk aku : iaitu jemu nak makan kembali
dah hari2 makan kedai,
selera makan ilang
aku rsa nak masak sendiri!!
sebabnya lau stakat tomyam tu nak gitau, campak2 je~
tu aku rse cam : apsal aku tak pernah terpiker ha?
kakakaka

sem depan da sem 6
senior year untuk aku tau u olls
musem untuk simple-is-trend
akan kembali
yela...sem depan da sebok ngan file2..
ke mane agi ngan sesi 100 jam tu..laporan..ngadap lecturer lagi..
thesis odw kene jalankan
xde mase nak piker, belit2 ala2 bollywood ke ape ke
sarung je ape yang simple jnji kemas
n sesuai nak meraban lari ke kelas n siapkan assigment



hahaha :D k lah nak g masak sup kerang untuk petang ni
cuti ni kene enjoy puas2
sebab sem depan sem yang xkan toleh kiri kanan untuk berpoya2 macam raja :DD

(gambar ihsan google image)


2 comments: