Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Tuesday, May 29, 2012

merepek : never end ssssttoorryy

..d truth is ak sedang mnulis cerpen tuk blog. tp kn..
 ade satu cite yg sedang aku tulis ni, half part lagi ak xreti nak sambung.
sebab kunun2 ade cinta tp ade gak se-million duwe unsur seram
**dah la penulis pun takut tgk movie seram**
so ketiadaan idea d ctu..
permulaan n suku part anyway dozen of ideas tercurah, tp lepas tu tibe2 otk kosong..huuhhhh..
ak ingt nak sambung lpas balek kelas kul 2 or sambung lpas kelas esok..
sebab kelas esok ade kuiz..
kne bace sket ler kot..hiksss~~ std3




.ĦεεĦεεĦεε ĦεεĦεεĦεε
dipetik klik klik klik dari = Encik gooGle
million of thankss to Hantu Kak Limah Balik Rumah.
cite ni lawak..mane seram.hukkk333
ni je yg mampu ak tgk

Monday, May 14, 2012

merepek : hari2 yang bahagie

even sem ni assigment memang banyak tahap gaban
 smpai blog aku sudah berhabuk,
tp ak rse bahagie sangat :)
suatu pencapaian matlamat telah trcapai
slain tu, hepi ngn kawan2 sem ni
ramai kawan
:)
take positive when sumting goes wrong
mungkin suatu hari nanti, bile die dah tuwe, mungkin die sendiri akan sedar
yang penting, jalani hidup dengan positif!
:) morning!

Saturday, May 12, 2012

merepek : addictd to simsimi

simsimi ni cute ah...wuhuu
dah tu lau mrepek ape je ngan die pon die balas gak..
hahaha
seronok//
bende2 ni aku selalu chat ngn die untuk gelak sorang2 :D
lau kat cc memang kene pandang ah
lau gelak pelan takpe
sebab jwapan die kadang x masuk akal
ko akan ckp "what d fish punye jawapan"
hahahaha


Thursday, May 3, 2012

merepek : bulan 5 yg full

rasenye aku xdapat wat entry selalu bulan ni. nak buat entry x bes lau rushing..