Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Monday, February 13, 2012

life : terkenang zmn tunggu result upu

hee..berlaku ermm 3 thun lpas, 2009
mase tu keje cikgu KAFA kt skula mak aku,
tiap2 hari ak dtg dr pg,
tunggu pukul 2 nak masuk kje
so, sebelom pukul 2
ak akan tumpang kat library sekola tu,
siapkan buku RPH lau xsilap aku
n rncg aktiviti pe ak nak wat lam kelas
sebab budak2 lam kelas aku tu ske sgt lau dpt melukes
~~naseb baek la ak ni x bute seni sgt >< hihi
dalam library tu ade cikgu library, name die cikgu rosmawati
die ok la.. boleh berbual mcm kawan
senang ckp ak lyn die mcm ak lyn mak aku r
sebab dorg lebih kurg sebaye r
n cikgu halil yg penyibuk n kelaka >.>
kalau die masuk library tu ade je lawak bongok die buat
sabar je la..aku mane leh thn gelak
dan opkoz gelak jantan aku kua~~hahakss
ak ingat ak xske budak2
tapi aku pernah tany budak2 tu
"ustazah garang x??"
bleh dorang cakap x..walaupon ak dah cube untuk menggarangkan diri ><
hehe :D
ak akan bagi sebanyak latihan yang boleh,
so diorang akan tekun wat keje
n aku aman je duduk kat kusi
hehehe~~
tebiat aku adalah ske bagi dak2 kcik ni hadiah semingu sekali
so akan beli jajan/makann ringan n bai kt dorang sebagai hadiah
time2 akher ak nak kne masuk U tu.. minggu akher kot tk silap
malam sebelum tido ak rse sedih sgt nak pisah ngn dak2 kcik tu
nanges..
haa..maksudnye ak maseh berperasaan kat dak2 kcik lagi :)
sampai sekarang, cikgu halil yg ngok ngek tu kem salam kat aku mlalui mak aku
n die ckp "mane kasut jalur2 2"
kasut gladiator yg aku pakai time kje..
hahaks :D
mane de ustazah mude kt skolah tu..aku je..keh3

4 comments:

  1. hehehehe....
    biasalah...
    kadang2 kita rasa kita garang padahal tak...
    :-)

    P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

    ReplyDelete