Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Sunday, January 22, 2012

merepek : loosing weight

bulan 12 n bulan 1 adelah buln susah hati
maybe ditekan oleh mase n exam~
makan rse x nekmat n watsoever
balek umah, mak ckp,
"wahhhh anak mak dah kurus~"
"kurus?" tgk bdan sndiri. dalam hati 'yeke,ak cam da xbape normal lpas exam ni'
"yelah!! ni nape mate lebam sgt ni?"
~mak, sye belaja betol2 sem ni..
saye pastikan saye boleh jawab soalan
bukan saje untuk mase depan saye.
demi mak tercinte
lebiu makkkkk <3
mood : sayang mak sgt!!!
(~anak mak~ehehehhe XD)

Friday, January 20, 2012

perginya sahabat menyahut panggilan Illahi

video

saya minta tolong jasa baik daripade saudara saudari blogger sekalian untuk menyedekahkan al fatihah buat sahabat saya : arwah Mohd Khairi Anas Yakob. Beliau selamat dikebumikan petang semalam.
al-fatihah~~ ;(

Tuesday, January 17, 2012

conteng2 : eyes confession
















i love purple n pinkkk so muchh~
yg gambar last tu mate dibeliakkan.. pic yang keduwe tu adalah saiz sebenar mate saye ^^ hehe

Saturday, January 14, 2012

merepek : sumbangan PM kite,

;D aku ade exam subjek SPE ari ni
n one of d subtopic i hv to rmmbr is tokoh
Tun Dr Mahathir
waaa.banyak sangat dasar yang die perkenalkan
sume tu memang suntik pembangunan kat Malaysia
Wawasan 2020, Dasar Pandang ke Timur, Dasar Pembangunan Nasional
MSC...n banyak lagi...
wahhh...memang banyak la pembaharuan yang dilakukan..
kalau x, Malaysia maseh kuno,,,,
@@ cume org yang pandang jauh ke hadapan je mcm Tun dr Mahathir
boleh memberi perubahan besar
.....d point aku cakap pasal Dr Mahathir ialah,
bersyukurlah Malaysia ade such harta intelektual yang berharga...
jangan pandang keburukan, jase yang ditabur dilupekan
harap lebih ramai minda generasi baru lahir sebegitu
!!!

Wednesday, January 11, 2012

potpet2 : dia..ayu sekali

semilir angin laut
membuai2 perasaan
sedang asyik merenung kemerahan langit senja
mata tertancap pada dia
dia..ayu sekali
meski terhijab mukanya
meski terhijab seluruh anggota badannya
meski yang terlihat hanyalah matanya
tapi yakin hati mengatakan bahawa dia..
ayu sekali
waktu itu,
hati berbisik
"segalanya sudah jelas, apa masih ditunggu lagi?"

merepek : packing2


cuti final sem 5 ni start 18 aribulan
oleh krane barang aku banyak, so aku trpakse kemas awal2 siket demi siket
orang ingat ak eksaited gilew nak balek
ok tu memang d truth~keh4
tapi, barang aku memang banyak... 1 beg besar, 1 beg kecik n 1 kotak besar untuk baju je @@
varang2 len lagi..ok memang berkotak2 laaa
>< uhu..
ade 2 paper lagi to go
beharap lulus dgn cmerlang!!!!!
chaiyokkkk

Friday, January 6, 2012

conteng2 : shawllll syle








abaikan muke yg xbubuh mekap langsung tu..
ari ni lpas penuh otak ngan std
amek -shawl, 2 headband, inner saiz s
tadaaa~~~

Monday, January 2, 2012

conteng2 : suke sangat warne2 ni

mane2 warne pink di atas

n mane2 warne ijau di atas

rse cam bes la kaler ni

Sunday, January 1, 2012

merepek : background blog-ku yg outdate

;) ak tau da lame ak tk tuka background
tp bukan ak xnak tuka ..
ngah exam final n xnak wat tergese2..huhu