Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Saturday, November 12, 2011

fashion : korang adelah korang

..bercakap tentang pakaian
pakaian yang up-to-date atau mahal atau cantik x semestinye menarek perhatian seseorang
prangai dan sikap serta hati adalah pakaian yang lebih dinilai dalam masyarakat kite

kalau kite perhati, pakaiannya biasa saja, tapi orangnya baik hatinya, buat orang lain sejuk memandangnya, itu sudah cukup buat korang akan dapat banyak kawan

kalau korang cube bergaye mcm orang lain, tapi hati korang busuk, mendengki orang sepanjang masa, orang xnak dekat.

pakaian tu cume luaran, tapi sikap korang yang dipandang.

tak payah bermuke2, depan orang ni korang baik, tengok2 belakang die korang kutuk, buat khianat, busuk hati..eish.. ade orang pandang bende tu elok, xpayah lah nak kutuk2 lebih lau xsuke... lebih baik beri pandangan membine..itu lebih baik

tu je ak nak bebel arini~~selamat beramal~~~~


1 comment: