Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, October 6, 2011

XXL : B fantastic!!!!


saiz XXL atau bertubuh badan besar bukan lah halangan utama untuk korang berfesyen macam gurlz lain
helo awak2 semue!! korang maseh lagi boleh vogue as well as budak kurus
korang cume perlu tambahkan keyakinan diri untuk kelihatan cantik n menawan
ak cadangkan banyak pakai warne yang memang sweet dipakai : pink n purple
jangan asyek pakai baju itam je..
korang akan nmpk suram jee...xcerie langsung
jgn pdulikan org kurus
diorang cantek dgn gaye dorang
korang cantek dengan gaye korang
b brave!!
bile lagi nak melaram?
sampai bile korang nak merendah diri??
bukan zaman remaje ni..
zaman ni zaman korang perlu tingkatkan semangat n keyakinan diri
wat sesuatu untuk kebaikan diri korang

1 comment: