Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, October 20, 2011

life : ujian buat hati yang selalu rase senang

:) ok korang yang slalu hepi2 mcm ak,
,mesti gelabah bewak bile dapat prob or rase bersalah or etc etc kan?
ujian buat hati yang slalu rase senang ni adalah susah hati
korang mesti xreti nak handle bende yg buat korang susah hati kan?
sebab korang slalu rse senang hati kan?
here is d point
korang tarek napas..
rasionalkan pikiran dalam kepale tu
buang jauh2 tanggapan negatif, perasaan negatif, aura negatif or pape lah yang -ve
then, senyum n legekan otot muke yang berkerut sebab susah hati tadi
baru la boleh stat piker mcam mane nak selesaikan masalah korang
bile korang rase relaks or tenang siket, baru lah boleh fikir prob solution yang terbaik
kan?

hari x selalu cerah ye anak2, ade mase sedeh ade mase hepi oww yeah.. kan idup ni satu kitaran.
:)
relaks n pikerkan yang trbaik~ok sayang2 sume! :')

haha~comei x lau hepi?
senyum slalu~

No comments:

Post a Comment