Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Saturday, October 8, 2011

fashion : feberet outfitt evriday evritime

feberet kaler adalah : pink n purple n itam juge
so, bju, shawl, bag lam almari hostel sume mos of dem sume kaler ni
antare gaye yg ak ske pakai ari2 especially time kuliah yg banyak n memenatkan :

1) mestilah BAJU KURUNG!!!
~kain licin paleng fevret n cotton baby viscos sheet (sebab cotton baby viscos ni kain die licin jugak! haha XD)

~selalunye culek dr almari mak n bju2 rye yg mak belikan byk tk ingat duniaa XD

~corak paleng suke : polkadot, n kebanyakannye kain plain (kosong, xde corak tp ade siket sulam kat lengan) ak xske abstract..serabut..tp kalau corak abstract die siket je, xpe..

~xsuke kebaye xsuke baju kurung moden xsuke abaya xsuke jubah.. yang ak suke hanyelah bju kurung biase..xde cutting2..benci cutting2...rapat sgt lekat kt badan..xselese


2)blouse
~baju blouse n kemeje dari kain cotton n tshirt

~most of dem ungu, merah jambu n itam juge..ade gak biru

~kemeje n blouse dr kain cotton n tshirt memang pengaliran udare die bagus n seswai la untuk jadual kelas ak yg banyak tu..dah la kawasan UUM ni luas,, kelas jauh2, nak kene lari2..uihh pnt2,,,selain tu kain die selese n lembut..

~semue bju ak cap ayam je..beli mahal watpe..rugi duit jep..bju mahal ke murah ke, lame2 lusuh gak..membazer je beli mahal2

~corak? cam bese plain, kosong or polkadot


3) pants

~black skinny jeans- cap yg same!

~stripe pant-yg ni xde cutting

~plain black skinny pants- 1 ilang mane tah adeh~

kalau untuk sluar xde kaler len.sume itam itam n itam!~~~

4)kasut

~yang paleng diminati ialah kasut canvas hello kitty (cap ayam juge)..memang slalu sangat pakai sebab kelas jauh2..tapak die dah haus..rse mcm kene bli baru..tidak >< hehe

~kasut wedges..xminat sgt..saket kaki..xnak2

~paleng benci heels yg tumit tajam tu..xnak n xkan beli!!..ak lagi prefer kasut kanvas cap ayam aku! ahahaha XD

~lau setakat kua jalan2 ak kadang2 pakai selipar jepun kot..tu lagi feberet..hahaha

5)bag
~yg tali kuat..sebab tuan punye bag ni lasak sangat ><

6)accessories

~kureng la...lagi2 bile ak nak cepat...huhu..serabut je nanti..lau ilang menanges kot >< hohoho


No comments:

Post a Comment