Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, September 15, 2011

merepek : rambut baru :

x expect pon arini nk g kylie saloon tu
haih~
tapi sebab rumate trsayang ajak cuci rmbut,
alang2 baek ak potong rmbut kak limah kesayanganku ni
XD haha
seronok plak org ulit2 urut2 kulit2 kpale
mcm terawang2 bahagia~cewah ayat XD haha
then mase lepas hair-stylist tu kerat rmbut ak
ak pelik die nak buat ape ngan rambut ak
die dok curl2 kan rmbut ak??
korang tau x die wtpe?
die wt rmbut ak ala2 barbie doll
citt~~
die p style kan rmbut ak
mane ak paham die cakap ngan kwn die ape
free2 je ak jadi tester
tp comel ^^
ak ske hasel keje die
gwa rase 1st time cute! XD haha perasan lagi
time die cuci rmbut b4 potong tu pon ak pelik sebab die cam admire rambut ak ni @@
ade gak yg ske rmbut kak limah ak ni ea~hahahaha
tp sebab ak kne pakai tudung balek, ak trpakse la hancurkan hair-make over yg die wt tu
tp die bagi tips kat aku lau nak rmbut cam tadi juz twist wit ur fingers n hair dryer~
lulz..ni yg wat gwa xnak pegi saloon lain ni XD
hahaha
ok..saloon yg ak g ni xmahal ok! mane ak mampu mahal2 T.T
hairdresser tu suh baya harge potong rmbut je..
ak ase hepi arini
mekaceh sebab appreciate rambut kak limah ku!hahahaah

1 comment: