Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Monday, August 22, 2011

merepek : ucapan _ _ _ _ _ untuk yang keberape kali

x ingat berape kali sudah diri mention word tu lam ati or by sms or mulut
tapi ucapan tu untuk kau~
dulu ckp n buat mcm2 untuk elak kau
tapi kau? dekat juga
memang saje wat kau annoyd
tp kau? dekat juga
akhernya hati kate pade jiwe
"sudah2 lah wat mamat tu saket jiwe"
xniat pon wat kau saket jiwe
ok..mungkin sume tu menyebabkan kau jengkel
tapi tau x, itu dibuat untuk uji kau ni betol2 ikhlas atau main2
tp kau xreti jemu pon
@@
bukan ape, jiwa kasar, takut kau xtahan
tersekse lak dapat diri yang memang xreti liang lentuk lemah gemalai
memang dari dlu mcm ni, bukan dibuat2.
dah cakap awal2, jangan tengok muke yang innocent
jiwe ni kasa..
akhernye kau cube n cube n trus cube
kau kate diri ni ubah kau
diri ni lam hati cakap kau pon tolong ubah diri ni
jiwe ni taknak trime kau waktu hati tengah saket
sebab tu lah kau diuji oleh mulut ni n perbuatan ni
sebab hati xnak saket lagi
sekarang hati yakin, kau mampu kawal diri ini
thanx sebab hader dalam hidup diri ni
thanx again wahai mamat yang obses ijau.. " _ _ _ _ _ u."





No comments:

Post a Comment