Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, August 24, 2011

merepek : eskem kalerful yg menawan hati


lazat berkrim kan eskem di ats..
hahaha XD
bkn niat nak wt korang mengaler ayaq liuq..ohh salah.. air liur
tapi ni la satu2 nye eskem n makannn sejuk yg ak xkn tolak
(ak xmakan bende2 sejuk)
harge die cume 4 hengget
korg leh request mcm2 kat owner kedai tu
sbb die yg wt!!
ak tringat time tu ak lari dari dinner yg membosankan malam ak,
ngan member ak p lari kat kedai pakcik ni (lam UUM), n beli eskem ni
sebab dewan tempat dinner tu dkt je ngan kedai eskem n beverage ni
boleh bubuh mcm2 buah2..
OMG korang tauuuu
sdap gila..
sebab ak xsuke coklat so ak pileh strawberry topping n buah2 strawberry
hoho XD
then time baya kat kaunter, cashier tu akan bagi kite colourful rice or chocolate rice
straw n role wafer..
ak ase lau kt kl mau mahal gak ni..
naseb baek gwa std kt kedah.. XD
lau std kt kl, hampeh.. 1 sem sekali je la ak mkn sebab mahal
hehehe
kt cni murah!!
warne warni kn eskem ni..mcm ana lulu!!
ak ske sgt tgk ana lulu n you saka p jauh2
xmiss punya!
cite ni comel sebab ade nora danish..
ak ska gilaaaaa~


yg ni lak kelaka gile..
xboleh blah doe
pecah perut tgk..mengarut jee
n yg paleng gwa ske tgk dah tentula eira syazira n nabel!

4 comments:

  1. dhsyat ais krim dy wt org terliur je

    ReplyDelete
  2. tau xpe..... :D murah lak tu~~ mai la singgah uum.. lau ade duwet saye blanje..hihi

    ReplyDelete