Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, August 18, 2011

life : keinginan nak header blog cantek

ade x sape2 tau nak wat header blog yang cantek?
bole bagi care2 die ke, tunjuk ajar ke, link die ke~~
ak x reti la wat header kat ats tu
plisss..tulung lah ak T.T

8 comments:

  1. masalahnye xreti n xde photoshop n xreti gne ..hoho

    ReplyDelete
  2. kalo tak ada photoshop..guna ja photoscape atau GIMP....saya boleh bantu aku nak..

    ReplyDelete
  3. saya tak minta bayaran...cuma nk bntu ja...tapi gtau header yang mcm mna yg awk nk...kira mcm gambaran awal lah..kalo awak nk letak gambar awak, nnt awak bagi x1 lah gmbr awak.....nnt saya buat..dan bagi kat awak....

    apa-apa pon nnt semua gambaran dan gmbr tu nnt email kat hanyzham@yahoo.com...

    ReplyDelete
  4. try tanya dorkyguy.blogspot.com..dia nih pndai design..hehe :)

    ReplyDelete
  5. header kite pon xcantik. sendiri buat jer.haha
    tengok ni huhu http://mysyazwanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tau xpe...main hentm je sye buat @@ huhu

    ReplyDelete