Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, August 10, 2011

life : kaki melecur

blogger-emoticon.blogspot.comdlm banyak bahagian badan aku,
kaki kanan ak senang sgt cedere n luke
mase form 5 jatuh kt tar jalan n tinggalkan parut sebab luke dlm n terkopek isi @@
kene cakar kuceng ak yg dlu2(dah arwah), kesan cakaran tu ade g
aritu mase g baksis (program anak agkt UUM) kt Benta, Pahang kaki kanan terseret kat bucu meje yg tajam n yes ade parut lagi~~haiya
yg terbaru, kat betis kaki kanan aku kene ekzos ayah ak mase ngah menyapu laman depan @@
besar doe parut die ~~haihh da fail nak jadi model ni hahahaha XD
~~ceh perasan la pulok
bia la asyek trluke, ak cume beharap x patah kaki or retak tulang or what
luke2 kcik xpe..
tp tensyen gak, lau luke ak kne pantang makan seafood...satgi gatal gila lau makan seafood
adoyai @@

No comments:

Post a Comment