Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Friday, August 12, 2011

life : encik gOogle translate&cit cAt

blogger-emoticon.blogspot.commaseh ingt lagi mase sem 2
lecturer kitorang suruh amek bape belas bab buku rujukan BI subjek tu
n wt nota refer to d book dlm bntuk pete minda
yg tmbh tenok lagi 1 bab tu more than 80 pages
maka sebab bait2 "perkataan canggeh" yg da tentu xde lam kamus kecik
so~ ape ak buat ?
En google translate lah n citcat tapi hampeh
ayat da mcm kne pukul ribot..hik2 XD
bile bace ayat2 tu da mcm bace ayt rojak buah ngan kuah mak bey~sesuke ati die je google menranslatekan ayat itu
peneng nak translate buku tuhh
korang penah bace buku sejarah f6 x?
susunan ayat die memang mcm essay n uruf die tecik cam cemutt
haishh~mati akal pon ade dah time tu
tp sebab due date da nak dekat, maka jari2 yg lemah gemalai ni mnari2 la atas keyboard laptop
mase tu memang kelam kabot aa
brg2 kt bilek cm dilanda ribut topan karina
lagi2 brebut study tuk final exam
akhernye siap jua..
walaupon kne tampal2 n warne warni cm pelangi rerainbow kt polistrin yang besa tu
keje yg banyak tuhh siap sebab ade grup yg hebat
harapkan ak ni sorg yg wt memang sesiput gondang pon mati kebuluran XD

No comments:

Post a Comment