Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Sunday, August 21, 2011

life : beberape hakikat married life~ XD

1. Dulu, kalau nak membaca…dari jauh pun boleh baca.
Sekarang dekat2 tak nampak….kena jauh-jauh sikit.

2. Dulu, masa tidur menghadap muka…rapat-rapat,
Sekarang berlaga punggung saja… itu pun dah kira rapat sangat dah tu….

3. Dulu, mana-mana pergi mesti bawa minyak wangi (dalam kereta ke, handbag
ke…), ..ak salu bwak perfume..wherever i go~
Sekarang, bawa juga… tapi minyak angin la…

4. Dulu, pakai baju mesti sama…sama color, sama design, sama
brand….sedondon…~~
Sekarang, “Asal kau ada baju nak pakai udah la…!”

5. Dulu, kalau nak kemana-mana, sanggup tunggu bini sampai se jam iron
tudung…pakai tudung….
Sekarang, “Alah…you pakai yg xyah gosok tu je la….!” (dlm hati….macam la ada orang nak tenagok dia…hiyyyy!!!
Malam tadi tak mau nak gosok… lembab!!)


6. Dulu, sanggup jalan berbatu2 teman gurlfren shopping, angkatkan barang even beli tisu sepeket
Sekarang…tunggu dlm kereta je. Kejap-kejap SMS…”Lama lagi ke?” “Apa aje yg you cari ni…?” lpas tu tgk bini beli byk brg, lau bini xcakap "bang, tlg angkat" harammmm~haha



.'. treat ur wife like queen, trust me man, ur wife will treat u like king. jangan b4 kawen je sume boleh. lepas kawen sume xboleh. GAY~hoho..luls

.'. lau wifey korang wt silap, tegur lah die. bukan carik lain. kau ingat kau carik lain, pompuan tu perfect than ur wife? lebih baik pulihkan hubungan yang sedie ade, kurangkan ego n belajar yg diri kau sbg lelaki pon ade kekurgn~~cewah cm anti-laki lak ak ni XD hhahaah

No comments:

Post a Comment