Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Saturday, June 25, 2011

result sem 4 ~~

alhamdulillah....
sebok2 ak pon maseh lg bole catch up
huhu~~akhernye mningkat ckit dr sem lepass
syukur ya Allah....
sem depan usehe lebih2 lagi
nak capai 3.5 tu mustahil lg
ak nak capai 3.4 pon jadik lah untuk PMS
PMK ak sem ni 3.32 tp sebab sem lpas nyer pms ngok ngek
make ngok ngek lah PMS ak sem ni..
hampeh tolll~
tp syukur maseh lagi diber kesempatan untuk meningkat siket
ak xmintak banyak cume mintak yg boleh
memberikan aku kesenangan dalam hidup
dan memudahkan perjalanan aku kat railway ni
ak xnak berhenti...ak xnak tersadai jadik ketapi yg rosak
sebaleknye ak nak jadik kerete api yg berjase walaupon berusie berabad lamenye
ak harap sem depan ak boleh tingkatkan pencapaian exam aku
n aku nak join banyak3 program
k dedaa

No comments:

Post a Comment