Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Wednesday, June 29, 2011

ape ak mkn mlm ni

kerane dah makan sedak 4 several days b4
self-cook, masakan mak ayah n kedai2
untuk mlm ni seriously dunno nak mam pe
so aku opened up peti eiss mak ku yang huge giant size tu
n tgk kat ruang beku
n i saw french fries..wuu
dlm hati :>dah lame xmam ni..kene mam ni<
then i pick tomato sebagai makanan tmbhn..ecehh ade lak side dish nye ye
..deep fried those french fries..selalunye akan gaul french fries tu dengan black pepper
sebelum goreng n pour garam yang dibancuh dgn air dalam kuali
tapi hari xnak lah..nk perise original je
ye ak memang gile kat black n white pepper n nescafe, coffee etc etc
bile french fries tu dah kuneng n gareng toast-kan minyak then serve dlm pinggan
dengan tomato tu with life chilli sauce
sape selalu makan KFC mesti prasan n makan life chilli sauce ni
then makan le depan tb..
uuu..nikmat..kentang grg yg sedikit tu dkongsi dgn mak ku
mak ku : >lame x mam kentang grg ni.sedak pulak<
ahaaa :D itulh dinner simple-ku~haha

k tata

No comments:

Post a Comment