Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Thursday, May 26, 2011

lat final exam pepa

esok last exam pepa
tp...
blogger-emoticon.blogspot.com
rse mcm belom ready.uhu
dgn 2 masalah yg tetibe muncul.saket ati
xpe2 ak gi program lpas exam sok ak nak lupekan masalah dgn die tu
bukan sekali, bukan 2 kali tp berkali2 terjadi...
aku jemu..ak bosan..ak xsuke dgr alasan...
ak rase nak tampa je laju2org tu
apsal kau suruh aku brubah ak bleh brubah tp kau xleh brubah siket pon walau ak dah mintak
aku benci nak cakap banyak kali bende bodoh yg same
kau cube la paham..asyek2 wat aku bengang
hey kalau btol kau maseh nak ia kekal, jagelah..
tingkah laku kau, sikap kau, kate2 kau..
aku boleh buat apsal ko susah sgt..
kalau ikut kexwarasan, nak je lempang berdas2 mamat ni..baru puas ati
ammagad..i lost my patience lah wit tis guy

No comments:

Post a Comment