Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Friday, May 6, 2011

holiday project

4 tis becomin holiday : break
i have 3 months to spend my time at home
dats y ak xbalek langsung sem ni
3 bulan tu wil nt b boring as ak excited nak balek
n b d house maid again..ahahah
bside of b a house maid, ak nak keje
keje ape tu masey dalam perancangan
then.d big project is i will spend sum of tat money to groom
nak buat selendang tp i tot tat thang kne beli kt kedah
nak tinjau harge if it possible i will start tat
ase tgn gatal nak brniage tp xder pngalaman jual cloth n accesories
sell tis thang ade turun naiknye.
mcm food industries la.ade hari laku gile, ade hari sale pon kurang
hurm
i should try it on
nak wat r ni..ingat nak beli mesin jahit kcik yg harge RM 2.50 kt mydin tuh
bole sambong tat project kat hostel
then tumpang jual kat kedai accesories sebelah kdai bos aku
bole x?
nk tgk die nyer flow cmner
lau ltak kat ctu ak boleh watch my stuff
tumpang kt kdai kawan aku ke si Tina
tp ak xingat la die sem bape sem depan
sem 5 ? means die dah nak habes dah
lau xtumpang kat diorang ak wat sales kat fesbuk.
fesbuk sale a lil bit slow lah.kne letak kat profile or blog2 yg femes
baru ade umpphh...
dalam kpale otak ak ni mcm2 nak wat tp slalu di-stuck-kan
dengan "xpayah lah" @ "takut"
ade lg 4 sem ni
nak wat nk wat
n then sewe tapak kt muamalat or DPP lain ke
tu yg paling brani ak akn buat
lau nak wat bia waktu awal sem
ak xsabar menghirup nafas nekmat
itu kalau berjaye
kalau x, jangan kecewe..belajar dari ksilapan
Rasulullah pun kate 90 % of pendapatan can get from bniage rite?
cube lah...cume kne pandai push n pull

No comments:

Post a Comment