Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Saturday, May 21, 2011

care pakai eyeliner d latest

ok.as i love black eye liner dis muchblogger-emoticon.blogspot.com
nak share some tips lagi untuk eyeliner
ak ske pakai eyeliner yg base die crayon
means akan meleleh@ cair waktu panas
camne ak maintainkn bedak ak tanpe berketul2 n eyeliner cair waktu panas?
simple.
bedak two way face cake n krim kecantikan yang korang gune kene betol
aku gune miami two way face cake yang cover die kaler biru tu n krim kecantikan safi rania
gerenti mekap korang tahan
tapi jangan lupe bawak tisu
lap muke korang time peluh siket pon
eyeliner yg ak pakai takde cap.
sebab pakai yg ade cap sume xbes kesan die.
ak pakai yg rm 2.50 sebatang tp kepekatan kaler hitam die betol2 buat ak puas hati
mcm mane nak tau kaler eyelinr yg korang beli tu bes?
try dulu kat tgn b4 beli.uji kepekatan die..
avon stick eyeliner sangat buat aku bengkek sebab kaler die xbes n xrich @senang patah bagi orang yg gasak cam aku
harge : rm19 sumting
tp kualiti cam tenuk gendut.hehe :D

ok dlatest style ak ske gune untuk eyeliner ialah
menggariskan bahagian kelopak mate sederhane tebal
then bahagian bawah mate pulak ak juz bubuh separuh je eyeliner...
kawan2 ak kate comel.. :D wee~prasan2..haha
sebelum ni ak ske gaye evil-look yg ade gares melengkung @fish-tail kt ujung mate tu
lpas tu bosan sebab wore d same styel
ari 1st exam aritu ak juz gareskn eyeliner di bahagian kelopak mate je
tp ase xbes lak..
anyway i love yg baru ni..try aa..
selamat mencube!




No comments:

Post a Comment