Bloom Flower Bloom

Bloom Flower Bloom
its been a while~

Friday, April 15, 2011

d awareness

sem ni ak amek paper psikologi sosial,KKI, KKK
sem lepas diakui ak xpham ape function teori2 kaunseling tu kat sesi2
sebab sem lepas kitorang juz blajar teori
then, facts die memang lahh mnimbun wa cakap
ade 13 teori xsilap ak yg kitorg kene std sem lpas
different theory different facts, cume sdiket jer prsamaan die
despite of tat, pngasas die pon lelain n ramai
naseb baik die macam ala2 sejarah, so ak bleh la hapal
wu3
sem ni pulak kitorang blajar pasal application of those theories dalam sesi kitorang
ok..memang agak haru biru, hi3..sebab baru nak blajar care aplikasi
n first time jadi kaunselor.even ak knal klien ak, tapi gugup seyh
yess..n kaunselor2 baru ni halangan die : ketaq n xtau nak tanya soklan sterusnye kat klien
ye ak xnafikan ak mcm tu..
ak harap ak lebih baik sem depan..
i tot tat i should bring sum of my notes balek cuti sem nnti
ulangkaji...
nak hapal sumer
at least tak lpe..
die macam ilmu agame lah..has to practise takpun ace slalu kalau x maybe luput dari ingatan

No comments:

Post a Comment