BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

hehey

hehey
officially a clerky sumwhere in world

tEkan siNi pLiss~!

cLick2 dCni~lOvvv uuuu

Monday, October 27, 2014

Najwa Latif - I Love You (Official Lyric Video)





Lirik Lagu I Love You – Najwa Latif
Mungkin kita pernah rasa tentang cinta
Yang takdirnya bukan untuk kita
Mungkin ini adalah cara meluah cinta
Tanpa berkata atau berpandang mata
Mungkin aku mencintaimu
Walaupun engkau tak pernah tahu
Mungkin aku mencintaimu
Tanpa lelah atau pun jemu
I’m sorry but i love you
I’m sorry if i miss you
Even if i can’t have you
You know i’ll always be there for you
Mungkin kita tak bersama itu takdirnya
Tak mengapa asal kau bahagia
Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu


I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

iamNEETA ft. Najwa Latif - Kau Pergi Jua (Official Music Video)





Lirik Lagu Kau Pergi Jua – Najwa Latif ft I Am Neeta

I Am Neeta:
Kau pergi jua
Dari hidupku
Kini sendiri di hari-hari ku
Pulang kedakapanku
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa
Menyatukan masa kita berdua
Najwa Latif:
Kau pergi jua
Dari hidupku
Kini sendiri..di hari-hariku
Pulang kedakapanku
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa
Melenyapkan segala sunyi..di sini
Najwa Latif&I Am Neeta:
Pulang kedakapanku
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa
Menyatukan masa kita berdua
Pulang kedakapanku
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa
Melenyapkan segala sunyi..di sini
Kau pergi jua
Dari hidupku
Kini sendiri di hari-hari ku
Kini sendiri
Di hari-hari ku

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SITI NURHALIZA - JAGA DIA UNTUKKU (LIVE) #HotTV







Lirik Lagu Jaga Dia Untukku – Siti Nurhaliza

Mahu ku bersama
Mahu ku kesana
Diriku tak di sini lagi
Waktu tak berbicara
Lama terasa seakan terhenti mengiringiku
Tenanglah duhai jiwa
Tebarlah tulus doaku kepadanya saat ku tiada
Oh tuhan
Jaga dia untukku selamanya ku ada
Bagai menghitung resah
Berkepingan, berderaian
Oh tuhan
Jaga dia untukku selamanya ku ada
Mencipta syurga bersama
Menyayangi, mendampingi dia
Terbangkan diriku
Bersayap seribu biar detik menjadi laju
Langit pun mendengar
Jadi penawar mengusir debar jatuh ke dasar
Tenanglah duhai jiwa
Tebarlah tulus doaku kepadanya saat ku tiada
Oh tuhan
Jaga dia untukku
Kala ku masih jauh bagai menghitung resah
Berkepingan, berderaian
Oh tuhan
Jaga dia untukku selamanya ku ada
Mencipta syurga bersama
Menyayangi, mendampingi dia
Mungkinkah ini menguatkan dia
Lambang cinta
Ku dan dia
Oh tuhan
Jaga dia untukku
Kala ku masih jauh bagai menghitung resah
Berkepingan, berderaian
Oh tuhan
Jaga dia untukku selamanya ku ada
Mencipta syurga bersama
Menyayangi, mendampingi dia
Oh tuhan
Jaga dia untukku
Kala ku masih jauh bagai menghitung resah
Berkepingan, berderaian
Oh tuhan
Jaga dia untukku selamanya ku ada
Mencipta syurga bersama
Menyayangi, mendampingi dia

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Akustika AM Krew - Akim & The Majistret - Mewangi





Selamanya
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu
Seumur hidupku hanyalah padamu
Waktu
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya
Indah
Ku menutup mata
Satukanlah hati
Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya
Selamanya
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu
Seumur hidupku hanyalah padamu
Waktu
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya
Indah
Ku menutup mata
Satukanlah hati
Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya
Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya
Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saturday, October 4, 2014

Barang Panas Barang Panas

Ni la barang panas tu~~~~~~


Jomla order kat kiteeeee :::::..
bagi hadiah kat gf ke isteri ke mak ke..mak mentua pon boleeee



Cleopatra Gold Black LOng Skirt
Material :chiffon crepe , lining penuh
harge kasih sayang : Rm 57 termasuk pos~~~~
Memang bes gile sebab die beralun n selesa..selain boleh fefeeling princess time prewedding photoshoot ke...dating ke...lepak ngan member ke.. raye...n memacam festival or event yg seswaaaiii  :: hihi

jangan tungu elame.nnti dikebas orang
nak order?mesej\Whatsapp : 0172684225
instagram : xieraxariepopkala


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, July 20, 2014

Bulan Ramadhan : at hometown

Hye. Salam
Bulan Ramadhan tinggal beberape belas hari lagi
Bulan ni antare bulan paling kurang makan
sahur : nasi sesenduk pun x habis coz yg lalu cume la sayo masak air n nescafe n air kosong.
buke : nasi memang x hadap coz penuh air :D n lauk
puase x dapat makan banyak coz ruang perut x cukup
aku n mak selalu x paham cemane org lain boleh muat makan banyak2
x kesah la
maybe diorang ade extra tank kot


tapi berat normal lau kat rumah ni mesti 65
hurm lau ikut BMI ak ngah overweight ni
BMI : smpai 55 kg je
urghh
nk turun lagi 5 kg tu kene work out sesungguh tu
coz lepas da turun 20 kilo dulu
nk turun 5 kilo tu lau x work out slaen kene diet memang no hope
makkkkkkk
diet tu x kesah sebab ak memang x brape nak mlantak slain air
air tu penting especially coffe, nes n air kosong
perghh air kosong tu kan x leh tinggal doe

tapi..

aku syukur gak aku da turun 20 kilo tu
skrg bile berat aku 65 pon org kate aku gemok
kalau aku tak turun 20 kilo dulu?
uih..
ak memang amek berat sal body weight cz first impression nak mintak keje tu memang penampilan , care cakap, n d way ko bawak diri time interview

stay calm beby
lepas pose  ni
watch me out
work out work out work out

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, June 29, 2014

Salam Ramadhan :)

Hye~Woww
Hari ni Hari Pertame Bulan Ramadhan tahun ni
Sahur tadi : nasi, sup sayo, air kosong duwe gelas besar, nescafe, buah tinn, kurma.
:D hehe

Anyway sebenarnye, nak promote GELANG a.k.a BRACELET

1= RM 10
2= RM 18
Postage = RM 7
 Whatsapp/ Sms me at 0172684225
Jgn Mcj Nak Berkenalan Pulak Eh? Haha *kiddin :D





Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS